Biznesi
11 muaj më parë
766 Shikime

Softueri iMATRX CRM

Online & Cloud
Softuer
Cheerstrasse 13e, 6014 Luzern, Schweiz
€ 980.00 /year
Ofroj
Online & Cloud
Softuer

iMATRIX Software

Mjeti i pamposhtur CRM – Perfekt për bizneset e vogla dhe startup-et që përshtaten me nevojat tuaja. Optimizoni proceset e shitjeve me iMATRIX dhe qëndroni në krye të gjërave.

Ne i ndihmojmë kompanitë të qëndrojnë të lidhura me klientët e tyre, të optimizojnë proceset dhe të rrisin përfitimin.

 • 10 përdorues/punonjës
 • Kontabiliteti (BETA)
 • Menaxhimi i klientit
 • Menaxhimi i artikullit
 • Drejton menaxherin
 • Oferta, porosi
 • Menaxhimi Faturave
 • Menaxhimi Faturave kolektive
 • Shënime krediti, kontrata
 • Shpenzimet
 • Menaxher i Projektit
 • Abonimet
 • Sistemi mbështetës
 • Zona e klientëve dhe punonjësve
iMATRIX GmbH
Anëtar që prej: 11 muaj
Përdoruesi është offline tani!
Cheerstrasse 13e, 6014 Luzern
Shikoni të gjitha reklamat
794 * * * * * * * * *
Shto te të preferuarat
Shto për të krahasuar
Raporto abuzimin
© iMATRIX GmbH - All Rights Reserved: outwork.ch