Privat
11 muaj më parë
1149 Shikime

Kërkojmë një kujdestare shtëpiake

Punë
Kujdestare e shtëpisë
Sälihügel 10, 6005 Luzern, Schweiz
Kërkoj
Punë
Kujdestare e shtëpisë

Familja jonë, e përbërë nga katër anëtarë, kërkon një person që mund të ndihmojë rreth shtëpisë dhe të kujdeset për fëmijët (10 dhe 12 vjeç) gjatë pushimeve shkollore, për drekë dhe pasdite.

Vendi i Punës Luzern, Zvicer

MH
Anëtar që prej: 11 muaj
Përdoruesi është offline tani!
Shikoni të gjitha reklamat
796 * * * * * * * * *
Shto te të preferuarat
Shto për të krahasuar
Raporto abuzimin
© iMATRIX GmbH - All Rights Reserved: outwork.ch