Biznesi
9 muaj më parë
536 Shikime

URL-Shortener dhe kodi dinamik QR – FALAS!

Online & Cloud
SEO Marketing
Ofroj
Online & Cloud
SEO Marketing

Shkurtues i URL-ve

Shkurtuesi i URL-ve është një mjet me fuqi për të ndihmuar rritjen dhe mbrojtjen e markës suaj. Përdorni kod QR për të lidhur fushatat jashtë linjës me përvoja dijitale interaktive që do t’u ofrojnë klientëve më shumë mënyra.

Të dhënat e kodit QR mund të ndryshohen në çdo kohë, ndërsa kodi QR mbetet i njëjtë. Ju gjithashtu keni shumë funksione të tjera për të lidhur mediat sociale me biznesin tuaj.

PROVONI TANI – FALAS!

Features

Cloud software
Cloud storage
Mbështetja e biznesit
Përditësimi i sigurisë
Server i menaxhuar
Vendndodhja e serverit në Zvicër
short
Anëtar që prej: 9 muaj
Përdoruesi është offline tani!
Shikoni të gjitha reklamat
Shto te të preferuarat
Shto për të krahasuar
Raporto abuzimin
© iMATRIX GmbH - All Rights Reserved: outwork.ch