Portali aligatori.com
Portali aligatori.com

Portali aligatori.com

Mirësevini në Portalin aligatori.com

Portali aligatori.com ju ofron të gjithë ata të cilët regjistrohen për herë të parë deri më datën 31. Gusht 2021, 100 shpalljeve falas, me mundësi paraqitje prej 90 ditë për secilën shpallje nga data e publikimit. Nëse dëshironi që shpalljet e juaja që të paraqiten në formë të reklamës, atëherë aligatori.com është kujdesur që të ofroj këtë shërbim me një çmim simbolik, ku produktet e juaja do të listohen në faqen e par.

Qëllimi i portalit aligatori.com është që të gjithë të kenë mundësinë për të shfrytëzuar benefitet e portalit që të shesin/blejnë ose lëshojnë/marrin me qira produktet, automjetet, shtëpitë, pronat, objektet afariste etj., në mënyrën më të avansuar të mundshme.

Finacimi dhe mirëmbajta e portalit aligatori.com bëhet përgjithësisht nga kompania Outwork SH.P.K. në Prishtinë si dhe kompania iMATRIX GmbH në Zvicër. Financimi i reklamave tuaja në portalin tonë është një ndihmë për portalin e cila do të ndihmonte prezencen e portalit në rrjetet sociale apo mediatike, nga ku nënkuptohet edhe prezenca juaj.

Kategoritë

Postime të njohura

© 2022 aligatori.com - Outwork SH.P.K. All rights reserved.