Star Tech
Star Tech
Anëtar që prej 9 muaj
Kompania jonë ofron të gjitha llojet e produkteve të teknologjisë duke e ndjekur trendin. Star Tech i qëndron besnik klientëve për tash e 15 vite. Duke u kujdesur për nevojat e tyre vazhdimisht përmes shitjes, servisimit dhe transportit.

Dergo nje mesazh

  Shpalljet e përdoruesve
  MSI GF65 THIN GAMING CoreTM i7-10750H15.6″ 120Hz

  MSI GF65 THIN GAMING CoreTM i7-10750H15.6″ 120Hz

  m9 Nënë Tereza, Prishtinë
  € 1 089.99
  Projektor Acer X1123HP DLP

  Projektor Acer X1123HP DLP

  m9 Nënë Tereza, Prishtinë
  € 339.99
  Smart Watch Xiaomi Mi Band 5 (e zezë)

  Smart Watch Xiaomi Mi Band 5 (e zezë)

  m9 Nënë Tereza, Prishtinë
  € 44.99
  Lenovo Legion T5

  Lenovo Legion T5

  m9 Nënë Tereza, Prishtinë
  € 959.99
  SAMSUNG 24″ 144Hz Curved Gaming Monitor

  SAMSUNG 24″ 144Hz Curved Gaming Monitor

  m9 Nënë Tereza, Prishtinë
  € 179.99

  E-Mail:

  Adresa:

  Bulevardi Deshmorët e Kombit Nr.1, 10000 Pristina
  © 2022 aligatori.com - Outwork SH.P.K. All rights reserved.